Nieuws

Stabiliteit belangrijk voor McClaren

Stabiliteit belangrijk voor McClaren

Na twee weken heeft Steve McClaren de conclusie getrokken, dat FC Twente toe is aan meer vastigheid in het elftal. Zijn voorganger Co Adriaanse oogstte veel kritiek met voortdurende wisselingen in het elftal en daarom wil McClaren het over een andere boeg gooien.

,,Er zijn veel wijzigingen geweest. We hebben stabiliteit nodig en daarom moet er een vaste ploeg komen. Het is mijn streven om negen of tien posities vast in te vullen. Maar het is wel aan de ploeg om dat ook waar te maken”, aldus McClaren.

In de voorbereiding op de tweede seizoenshelft heeft FC Twente op trainingen en in oefenwedstrijden vooral gespeeld met Leroy Fer en Willem Janssen op het middenveld, Luuk de Jong in de spits en Nacer Chadli rechts voorin. Een andere mogelijkheid voor de wedstrijd tegen RKC Waalwijk is een elftal met Nacer Chadli op tien, zonder Willem Janssen en met Emir Bajrami rechts voorin.

Telegraaf

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties