Nieuws

Sulejmani niet tegen Twente

Sulejmani niet tegen Twente

Miralem Sulejmani heeft woensdagavond tijdens de thuiswedstrijd van Ajax in de Champions League tegen Olympique Lyon (0-0) zijn linkerhamstring beschadigd. De aanvaller is minimaal 2 weken uitgeschakeld en mist daardoor de toppers tegen PSV en FC Twente. Een scan moet uitwijzen of hij langer rust moet houden.

Voor trainer Frank de Boer van de koploper van de eredivisie komt de blessure van Sulejmani op een slecht moment. Hij kan zondag in Eindhoven ook al geen beroep doen op de geschorste Lorenzo Ebecilio, die een week later tegen FC Twente wel weer mag spelen.

Aras Özbiliz is dit seizoen wegens blessureleed ook nog niet voor de hoofdmacht in actie gekomen. Hij maakte afgelopen maandag wel zijn rentree bij Jong Ajax. De Boer kan zbiliz tegen PSV op de rechterflank posteren. Een andere mogelijkheid is om Kolbeinn Sigthorsson als rechtsbuiten te laten voetballen. Dimitri Bulykin krijgt in dat geval een basisplaats als centrumspits.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties