Nieuws

Sunderland wil zich versterken met Nikolay Mihaylov

Sunderland wil zich versterken met Nikolay Mihaylov

Sunderland, de huidige nummer negentien in de Engelse Premier League, heeft interesse getoond in Nikolay Mihaylov. De Engelse club wil Nikolay Mihaylov graag huren tot het einde van het seizoen, zo meldt het Italiaanse Gazzetta dello Sport.

[google] De voormalig doelman van FC Twente heeft zijn wens uitgesproken om in de huidige transferperiode te worden verkocht. De 25-jarige doelman ging afgelopen zomer van FC Twente naar de Italiaanse promovendus Hellas Verona, maar de Bulgaar keepte alleen nog maar mee in de bekerwedstrijd tegen Sampdoria, hij kreeg in die wedstrijd 4 treffers om zijn oren. Nu de eerste doelman van Hellas Verona, Rafael, een nieuw contract tot 2016 heeft getekend bij de Italiaanse club, lijken de kansen op een basisplaats voor Mihaylov steeds meer een illussie.

Sunderland heeft ernstige keepersproblemen, momenteel heeft de club uit de Engelse Premier League nog maar één fitte doelman en dat is Vito Mannone, Kieran Westwoord onderging recent een schouderoperatie waardoor de doelman het grootste gedeelte van het seizoen zal moeten missen.

Stelling: "Sunderland is een prima club voor Nikolay Mihaylov."

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties