Nieuws

Supercup: Veel publiek verwacht bij FC Twente - Ajax

Supercup: Veel publiek verwacht bij FC Twente - Ajax

Er wordt veel publiek verwacht bij de strijd om de Supercup bij de beloftenteams maandagavond in De Grolsch Veste. Landskampioen Jong FC Twente treft dan bekerhouder Ajax.


Het duel om de supercup begint om half acht en de club vraagt toeschouwers om de kaarten het liefst overdag te kopen om lange rijen te voorkomen vlak voor de wedstrijd. Het is de eerste officiële wedstrijd voor het beloftenteam van FC Twente in het nieuwe seizoen. Trainer Patrick Kluivert combineert daarin de baan bij Twente met het assistent-trainerschap bij het Nederlands elftal. De voormalige aanvaller uit Amsterdam denkt dat Jong Ajax ligt in het voordeel is.

“Ik denk dat Ajax op papier misschien licht in het voordeel is, mede omdat er bij ons eventueel nog sprake is van het verhuren van een aantal spelers uit de beloftenploeg. Aan de andere kant kan de selectie van ons worden aangevuld met spelers die bij de eerste selectie recentelijk minder speeltijd hebben gehad.”

RTVOost

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties