Nieuws

Supporters lopen van Enter naar Enschede

Supporters lopen van Enter naar Enschede

Op zaterdag 29 oktober om 13.00 uur beginnen 10 leden van de FC Twente Supporters Enter aan een wandeltocht van ruim 35 km naar De Grolsch Veste in Enschede. Startpunt is Café de Bakker, Dorpsstraat 121 in Enter.

Doel van deze sportieve actie is geld in te zamelen voor de stichting Trib4Bibi. Deze stichting is opgezet om de zevenjarige Bibi te helpen een ernstige vorm van kinderkanker – neuroblastoom – te overleven. Haar broertje Tristan overleed in 2010 op 2-jarige leeftijd aan dezelfde ziekte. In Amerika is een nieuwe behandeling mogelijk die de overlevingskans van Bibi vergroot. Hier is echter – ondanks een vergoeding door Menzis – veel geld voor nodig. Trib4Bibigaat zich verder inzetten voor o.a. preventief onderzoek bij kinderen om neuroblastoom in een eerder stadium te ontdekken. Op deze dag – 29 oktober – wordt bovendien de nieuwe Grolsch Veste officieel geopend met de wedstrijd FC Twente – PSV om 20.45 uur.

De Enterse FC Twente supporters hebben zich als doel gesteld minimaal 1.000 euro per persoon op te halen voor Trib4Bibi. Om dit doel te bereiken zamelen alle leden van de FCT Enter supportersgroep geld in. Meer informatie op www.fct-enter.nl.

bron: fctwente.nl

Voor overige acties inzake Bibi zie ook: www.vakp.nl.
Voor info over de stichting Tib4bibi zie: http://www.trib4bibi.nl/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties