Nieuws

Supporters Schalke 04 tonen medeleven aan FC Twente

Supporters Schalke 04 tonen medeleven aan FC Twente

Schalke 04 en FC Twente: Een vriendschap die nooit verloren zal gaan. In goede en slechte tijden delen de supporters van beide clubs lief en leed. Al jarenlang bezoeken de Tukkers de wedstrijden van de club uit Gelsenkirchen, en bezoeken de fans van Schalke de wedstrijden van FC Twente. Ook de onderlinge ontmoetingen in de Europa League getuigen van een hecht vriendschapsverband. Momenteel gaat het erg slecht bij FC Twente, dat weten ze in Gelsenkirchen ook.

[google] Gistermiddag speelde Schalke 04 een thuiswedstrijd tegen SC Freiburg. De supporters weten altijd een goede sfeer te maken in het stadion, zo gisteren ook. De gebeurtenissen bij FC Twente worden ook bij de supporters in Duitsland waargenomen. Er was dan ook volop aandacht voor de problematiek bij FC Twente. Zo zongen de fans van Schalke 04 luid en duidelijk voor hun vrienden in Enschede. Er werd massaal 'Come On Twente Enschede' gezongen in de Veltins Arena, de thuishaven van de club in Gelsenkirchen.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties