Nieuws

Tadic-deal mede reden (tijdelijk) vertrek Van den Belt

Tadic-deal mede reden (tijdelijk) vertrek Van den Belt

Het zit de club ook deze week weer niet mee. Nadat werd gedacht dat alle lijken uit de kasten waren verdwenen kwam de nieuwe interim directeur met slecht nieuws. Er zou een luchtje zitten aan bepaalde transfers en met name die van Dusan Tadic naar Southampton. Er zou een extreem hoog bedrag zijn betaald aan één of twee tussenpersonen. Ook de financiële afhandeling loopt niet soepel.

Dit zou één van de grootste redenen zijn geweest van Gerald van den Belt om er even tussenuit te gaan. Dit laat de Tubantia weten die zich hebben laten informeren door bronnen binnen de club. Van den Belt gaf via de clubwebsite aan oververmoeid te zijn en op advies van de dokter er even tussenuit te gaan.

[google]Tijdens zijn afwezigheid vlogen commissaris Joop de Winter van FC Twente, oud-voorzitter Aldo van der Laan en een advocaat eind 2015 naar het buitenland om een gesprek aan te gaan met de zaakwaarnemer van Tadic, Zoran Pavlovic. Van der Laan ging, terwijl hij niet meer in dienst was van FC Twente, mee Van der Laan, dan al ruim een maand niet meer als voorzitter in functie, ging mee, omdat hij op de hoogte is van alle details omtrent de transfer van Tadic. Dit geeft wederom aan dat FC Twente en Van der Laan nog in contact staan met elkaar.

Of er meer duidelijk is geworden na dit gesprek is vooralsnog onduidelijk.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties