Nieuws

Tadic heeft vertrouwen in goede afloop

Tadic heeft vertrouwen in goede afloop

Dusan Tadic heeft vertrouwen in een goede afloop van het duel met FC Inter Turku. De Tukkers nemen het donderdag op tegen de Finse tegenstander en zullen bij een verlies of een 0-0 gelijkspel niet uitkomen in de Europa League, aangezien het treffen in Enschede in 1-1 was geëindigd. Tadic nam het enige doelpunt van Twente voor zijn rekening.


"We kregen veel kansen en hadden meer moeten scoren", begint de 23-jarige Serviër. "We hebben ons goed voorbereid op de wedstrijd van morgen en willen verder komen in Europa. Met wat meer geluk voor de goal moet dat lukken. Als speler moet je altijd scherp zijn en gefocust op je doel. Of het een moeilijke wedstrijd gaat worden? Ik hoop het niet."

"Vroeg scoren zou goed zijn, maar als dat niet lukt moeten we onze rust bewaren en het eigen spel blijven spelen. We hebben vertrouwen en willen dat het spelen van Europees voetbal nu nog niet voorbij is", aldus Tadic op het digitale thuis van zijn club.

Discussier hierover op het FC Twente Forum

Soccernews

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties