Nieuws

Tadic twijfelt over transfer naar Twente

Tadic twijfelt over transfer naar Twente

Dusan Tadic twijfelt over zijn mogelijke overgang naar FC Twente. Interesse van andere clubs uit binnen- en buitenland hebben de 23-jarige aanvaller van FC Groningen onzeker gemaakt.

FC Twente toonde in januari opnieuw serieuze belangstelling voor de balvirtuoos uit Servië. Een transfer ketste af, maar leek komende zomer alsnog plaats te vinden. Beide clubs hebben reeds overeenstemming bereikt over een overgang komende zomer. De hoofdpersoon in kwestie is nu desondanks aan het twijfelen geslagen, bericht Voetbal International.

Ook andere Eredivisie-clubs zijn geïnteresseerd in de assistenkoning. Naast FC Twente gaat het om Ajax en Vitesse. De Amsterdammers hebben nog wel twijfels over de vraagprijs van ongeveer zeven miljoen euro.

Tadic twijfelt of Vitesse een sportieve vooruitgang is, waar hij Ajax wel als een goede stap ziet. De kans is echter ook aanwezig dat de Serviër uit Nederland vertrekt. AS Roma en Borussia Mönchengladbach zijn eveneens geïnteresseerd.

Bron: Voetbalprimeur

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties