Nieuws

Teleurstellende comeback voor voormalig Twentenaar

Teleurstellende comeback voor voormalig Twentenaar

Ronnie Stam keerde deze zomer terug op de Nederlandse velden. De oud-FC Twente speler, vorig seizoen nog spelend bij Standard Luik, heeft zich genesteld bij degradant NAC Breda, waar hij ook al eerder onder contract heeft gestaan. De eerste wedstrijd van het seizoen, en tevens zijn officiële comeback, verliep zeer teleurstellend.

NAC Breda verloor met maarliefst 1-4 van FC Volendam. Voor de rechtsback kwam dit als een totale verassing. "Ik dacht in het eerste kwartier dat we tegen een stel amateurs aan het voetballen waren. We tikten ze van het kastje naar de muur en het was wachten op de openingstreffer voor ons" vertelt Stam tegenover De Telegraaf.

[google] Ploeggenoot Divine Naah ontving in de dertigste minuut de rode kaart, en toen was het over met de pret. De Volendammers maakten gretig gebruik van het feit dat zij een man meer hadden, en daarnaast ontbreekt er in de selectie van NAC Breda een voetballer met een neusje voor de goal. "Men zegt dat je in de Jupiler League een goede spits nodig hebt om kampioen te kunnen worden" besluit Stam, die dan ook graag een extra spits naar Breda ziet komen.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2015-2016

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 47 miljoen euro een selectie samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties