Nieuws

Ten Voorde sceptisch: "In de zomer wilde Van Halst hem hebben, maar daar is Hake echt voor gaan liggen"

Ten Voorde sceptisch: "In de zomer wilde Van Halst hem hebben, maar daar is Hake echt voor gaan liggen"

Aanvaller Mounir El Hamdaoui traint al bijna twee weken mee met FC Twente, maar de voormalig speler van AZ en Ajax heeft nog altijd geen contract getekend bij de Enschedese club. Dit terwijl trainer Gertjan Verbeek hem er maar wat graag bij heeft. Clubwatcher Leon ten Voorde is sceptisch en zou als hij technisch directeur was van FC Twente niet in zee gaan met El Hamdaoui.

[google]"Ik hoop dat hij er tien gaat in schieten, maar ik zou het niet gedaan hebben", aldus de FC Twente-watcher van De Twentsche Courant Tubantia bij De Oosttribune. "Hij heeft meer dan een jaar niet gespeeld. Als je kijkt naar de balans in de selectie, vanwege meerdere dingen, zou ik daar niet aan beginnen."

Ten Voorde heeft begrip voor het feit dat FC Twente weinig keuze heeft, maar snapt deze keuze niet. "Het is voor FC Twente natuurlijk hartstikke moeilijk om wat te vinden. Maar El Hamdaoui komt wel uit het bekende kokertje. In de zomer wilde Van Halst hem hebben, maar toen is René Hake er echt voor gaan liggen. Die wilde hem absoluut niet hebben", besluit de clubwatcher.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties