Nieuws

'Terugkomst Corona bij Twente geen zekerheid meer'

'Terugkomst Corona bij Twente geen zekerheid meer'

Voor liefhebbers van Jesus Corona breekt er een spannende periode aan. Deze zomer speelt hij twee toernooien met zijn thuisland Mexico, en of hij daarna nog terugkeert naar Enschede, is ineens niet zo zeker meer. Meerdere topclubs hebben namelijk interesse getoond in de aanvaller van FC Twente, die dit seizoen een goede indruk wist te maken.

Eerder al werd landskampioen PSV meerdere malen genoemd, maar de Eindhovenaren stuitten op het riante salaris van de Mexicaan. Echter zijn er meer kapers op de kust voor sterspeler Corona, die vaak het doel wist te vinden, maar ook meerdere keren de aanleiding gaf voor een doelpunt. Ook bij het nationale elftal speelde de Tukker meerdere wedstrijden, wat ook in het buitenland niet onopgemerkt is gebleven.

[google] Ajax en meerdere topclubs uit Italië hebben volgens het Mexicaanse nieuwsblad Record interesse in Corona. De namen die genoemd worden zijn: AS Roma, Napoli en AC Milan. Aangezien de Tukkers ernaar streven om deze zomer negen miljoen euro aan transfers te verdienen, de verkoop van Corona zal daar zeker een mooie bijdrage aan kunnen leveren.

Echter moet er wel rekening gehouden worden met het feit dat maar 30 procent van de transferinkomsten van Corona naar Twente gaat.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties