Nieuws

Theo Janssen zegt afscheid FC Twente af

Theo Janssen zegt afscheid FC Twente af

Theo Janssen slaat het aanbod van FC Twente om afscheid te nemen van de club voorlopig af. De middenvelder stapte afgelopen zomer over naar kampioen Ajax, maar kan volgende week zijn oude fans uitzwaaien.

Voor het Europa League-duel met Fulham biedt Twente zowel Janssen als Bryan Ruiz de kans om de Twente-aanhang uit te zwaaien en andersom. Ruiz zal er zeker zijn, maar door de naam van Janssen kan een streep. Dat meldt TC Tubantia.

Janssen zegt volgens de krant niet uit te sluiten dat hij nog afscheid neemt van de Twente-fans, maar dat zal in ieder geval niet op 1 december gebeuren. Waarom hij de invitatie heeft afgeslagen, is onbekend.

Arnold Bruggink zal wel aanwezig zijn bij z'n afscheid. Bruggink nam afgelopen zomer afscheid als profvoetballer. De aanvaller begon zijn loopbaan bij FC Twente, waar hij hem dus ook eindigde. De in Almelo geboren voetballer speelde ook voor PSV, Real Mallorca, Hannover 96 en sc Heerenveen. Vorig seizoen kwam Bruggink tot zes invalbeurten in de Eredivisie. Donderdag mag hij voor de laatste keer afscheid nemen als speler.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties