Nieuws

Theo mist het "Twente gevoel".

Theo mist het "Twente gevoel".

Wout Brama vormde drie seizoenen lang een goed koppel op het middenveld van FC Twente met Theo Janssen. Laatst genoemde vertrok echter afgelopen zomer naar Ajax en sindsdien gaat het een stuk minder met de speler. Volgens Brama is het een gevoelskwestie.

'Ik geloof niet dat Theo en ik niet zonder elkaar kunnen op het middenveld', legt Brama uit aan VI. 'Het is wel zo dat we elkaar sterker maakten. De mentaliteit en volwassenheid in een organisatie deelden we.'

Op de vraag of Ajax dan niet beter het duo gezamenlijk over had moeten nemen antwoordt Brama resoluut: 'Dat kan niet, want dat had ik niet gewild. Los daarvan: Dat Theo in Amsterdam minder speelt, heeft niet te maken met mij. Het gaat meer om hoe Theo zich daar, en met alles er omheen, voelt.'

'Theo is sfeergevoelig en hij voelde zich bij Twente als een vis in het water. Dat gevoel van Twente heeft hij bij Ajax minder en dat is gewoon erg zonde', besluit Brama.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties