Nieuws

Tiendalli: "Ik kon ook naar het buitenland"

Tiendalli: "Ik kon ook naar het buitenland"

Dwight Tiendalli is bij FC Twente gebleven vanwege de komst van Co Adriaanse. De verdediger hoopt op een nieuwe kans in Enschede.

Tiendalli dacht aan een vertrek, maar na de komst van Adriaanse tekende hij een nieuw éénjarig contact. "Ik kon ook naar het buitenland gaan en voor het geld kiezen, maar dat heb ik niet gedaan. Mijn volgende stap moest een bewuste zijn en ik heb het hier altijd naar mijn zin gehad. Dan maak je de balans op en kijk je hoe het vorig jaar is geweest. Daar was ik ontevreden over."

"Als je dan een aflopend contract hebt, is het logisch om verder te kijken. Op het moment dat de trainer weggaat, verandert dat de situatie natuurlijk. Ik heb mijn zegje tegen de coach kunnen doen en hij heeft gezegd hoe hij erover denkt. Als ik goed presteer, sta ik erin. Doe ik het niet goed, sta ik ernaast. Heel duidelijk", zei voormalig jeugdinternational Tiendalli tegen Twente TV.

"Dat vind ik belangrijk. Ik zit hier nu twee seizoenen en die duidelijkheid heb ik vorig jaar gemist. Ik heb een doel en wil daar naartoe en ik denk dat het beter voor mijn ontwikkeling is om nog een jaar hier te spelen. Om te vechten voor een basisplaats en die zo lang mogelijk proberen vast te houden. Daar ga ik voor en die stap komt wel, dat komt wel goed", besluit de vleugelverdediger.

bron:goal.com

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties