Nieuws

Tijd dringt voor Felipe Gutierrez

Tijd dringt voor Felipe Gutierrez

Afgelopen seizoen was Felipe Gutierrez bijna het hele seizoen afwezig door de operatie die hij in 2014 onderging naar aanleiding van zijn knieblessure. Op 1 juni zal de bondscoach van Chili de selectie bekend gaan maken, echter is het voor de Tukker nog even afwachten of hij dat red. Gisteren werd er weer getraind met het nationale elftal van Chili, echter bleef het voor de Chileen bij spieroefeningen, een situatie die de technische staf zorgen baart.

Door nieuwe blessureproblemen was Gutierrez gisteren op de training onder leiding van bondscoach Jorge Sampaoli niet in staat om net zoals de rest van zijn teamgenoten mee te voetballen. Zo werd hij vorig jaar nog geopereerd aan de ene knie, nu heeft de Tukker last van zijn andere. Voor de Chileen bleef het daarom bij een fysieke training. De technische staf maakt zich zorgen of er alsnog een beroep kan worden gedaan op Gutierrez, aangezien op 1 juni de definitieve selectie bekendgemaakt zal moeten worden.

[google] Nog niet iedereen was van de partij op de training, er stonden slechts veertien spelers op het veld. Veel spelers moeten nog wachten tot het seizoen bij hun eigen club is afgelopen. Dit zijn vooral spelers die net als Felipe Gutierrez in Europa spelen. Enkel de spelers voor wie het seizoen er al op zit, verschenen op de training.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties