Nieuws

'Tiote topprioriteit voor Manchester United coach Moyes'

'Tiote topprioriteit voor Manchester United coach Moyes'

Voormalig FC Twente middenvelder Cheick Tiote mag zich verheugen op verregaande interesse van Manchester United. De Ivoriaan zou één van de topprioriteiten zijn van Manchester United coach David Moyes dat komende zomer flink wil gaan sleutelen aan zijn selectie.

De interesse in Tiote komt niet onverwacht. Moyes was ook als manager van Everton reeds gecharmeerd van de sterke middenvelder. De bedoeling is dat Tiote routinier Carrick gaat vervangen.

[google]Naast Tiote is United ook geïnteresseerd in de Portugees William Carvalho. Beide spelers worden gezien als belangrijke schakeld voor het 'nieuwe' Manchester United. Dit meldt de Daily Star vandaag.

Goed nieuws voor FC Twente en Joop Munsterman. De voorzitter kijkt al tijden uit naar een transfer van Tiote aangezien de club een doorverkooppercentage heeft van 20%. "Iedere dag kijk ik of misschien Tiote wordt verkocht want daar krijgen we 20% van mee. Maar hij wordt maar niet verkocht." Aldus Joop Munsterman medio 2013.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties