Nieuws

Van Topduel naar Topduel

Van Topduel naar Topduel

Even 2 Twitter berichtjes van verschillende mensen achter elkaar gezien. "In 2001 en 2004 waren we nu al dagen druk geweest met de halve Finale van de beker. Nu sprint FC Twente van topduel naar topduel, het blijft echter wel een grote prijs De Beker." Aan het eind van mijn geld houd ik altijd een stuk maand over.

Chadli heeft moeite met de vele wedstrijden en hoe is het eigenlijk met Ruiz? Verder is de kaartverkoop voor de wedstrijd FC Twente - Zenit St. Petersburg gestart.

Kaartverkoop FC Twente - Zenit St. Petersburg

Aan het eind van mijn geld houd ik altijd een stuk maand over heeft een luisterend oor gevonden. De kaartverkoop voor de Europa League wedstrijd FC Twente - Zenit St. Petersburg is voor Clubcardhouders gestart. FC Twente speelt eerst een thuiswedstrijd op donderdag 10 Maart 2011. De prijzen voor deze Europa League wedstrijd liggen tussen de 20 en 27,50 afhankelijk van het gekozen vak. Meer informatie via FCTwente.nl

Chadli had rust nodig

FC Twente sprint van Topduel naar Topduel en dit merken de spelers ook. In december van het jaar 2010 vertelde Chadl tegen VI:"Mijn lichaam moet nog wennen aan het spelen van drie wedstrijden in de week, de vermoeidheid begint nu echt toe te slaan. Volgens mij hebben we dit seizoen al wel 25 wedstrijden gespeeld en ook het reizen is een aanslag op je lichaam. Dit is niet meer gezond, ook niet voor een topsporter. Maar we zijn nu terug aan kop en willen dat tot de winterstop vasthouden."

Michel Preud'homme liet vleugelaanvaller Nacer Chadli buiten de basisopstelling in de wedstrijd tegen AZ Alkmaar omdat hij hem rust gunde. "Ik had rust nodig. Ik was nog moe van de wedstrijd van donderdag tegen Rubin Kazan, zaterdag had ik nog last van zware benen. De opeenvolging van wedstrijden begint door te wegen. Dan is het beter dat de trainer voor een verse speler kiest", verklaart Nacer Chadli. Ook blikt hij terug op zijn invalbeurt tegen AZ. "Het was geen makkelijke wedstrijd om in te vallen. Ik had op het einde nog de 2-2 moeten maken, maar tussen de doelman en een verdediger gaat de bal net naast. Jammer."

Inzet Ruiz voor halve finale onzeker

Ruiz liep afgelopen zondag (27-02-2011) een spierblessure aan het bovenbeen op tegen AZ (2-1). In hoeverre dat een probleem wordt voor de wedstrijd tegen FC Utrecht die op woensdag 02-03-2011 gespeelt wordt in De Grolsch Veste valt te bezien. Trainer Michel Preud´homme beslist dinsdag of hij Bryan Ruiz opneemt in zijn selectie voor de halve finale in de nationale beker.Wel gaat FC Twente ervan uit dat hij Zaterdag 05-03-2011 voor de competitie, thuis tegen NAC, weer kan spelen.

Bronnen: FCTwente.nu, Twitter, Voetbalkrant.com, FCTwente.nl

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties