Nieuws

'Topkandidaat' Ofosu-Ayeh tekent bij VfR Aalen

'Topkandidaat' Ofosu-Ayeh tekent bij VfR Aalen

Phil Ofosu-Ayeh wordt niet de opvolger van Roberto Rosales bij FC Twente. De verdediger van Ghanese origine heeft vandaag een tweejarig contract getekend bij VfR Aalen, dat uitkomt in de tweede Bundesliga.

Ofosu-Ayeh droomkandidaat bij nieuwe club

[google]Volgens diverse Duitse media was Ofosu-Ayeh een voorname kandidaat om de nieuwe rechtsachter van FC Twente te worden. Bij zijn nieuwe club zijn ze laaiend enthousiast over de eerste versterking voor het nieuwe seizoen. Met de komst van de 22-jarige rechtsback wordt de grootste wens van de technische staf vervuld. "Phil is een zeer snelle voetballer, jong en enorm getalenteerd", zegt trainer Stefan Ruthenbeck op de site van VfR Aalen. "Hij moet zich bij ons doorontwikkelen, maar wij zien bij hem de potentie."

De verdediger komt over van MSV Duisburg, dat nog een divisie lager speelt. Dit seizoen speelde hij 31 wedstrijden waarin hij eenmaal wist te scoren. Binnenkort zullen er wel weer nieuwe namen in het geruchtencircuit komen voor de opvolging van Roberto Rosales. De Venezolaan heeft een aflopend contract en vertrekt hoogstwaarschijnlijk transfervrij.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties