Nieuws

'Transfer Bryan Ruíz in een stroomversnelling'

'Transfer Bryan Ruíz in een stroomversnelling'

De kans is aanwezig dat Bryan Ruíz volgend seizoen uitkomt in de Portugese competitie. Volgens de Portugese krant A Bola is de voormalig smaakmaker van FC Twente serieus in beeld bij Sporting Portugal.

Volgens het medium meldt de Costa Ricaanse international zich op korte termijn in Lissabon om over een contract te gaan praten met de Portugese topclub. Vooralsnog is onduidelijk voor hoeveel seizoenen de voormalig Tukker zich zal binden aan Sporting Lissabon.

Volgens A Bola gaat het of om een driejarige verbintenis of om een tweejarige verbintenis met een optie voor een derde seizoen.

[google]Het managementsteam van de 29-jarige Bryan Ruiz bevestigt dat Sporting Lissabon inderdaad een serieuze optie is. "Ja, Sporting zou een interessante club zijn voor Bryan", aldus zijn zaakwaarnemer. Momenteel heeft de vleugelaanvaller nog een contract bij het Engelse Fulham.

De club besloot recentelijk om de eenzijdige optie voor een verlenging van één jaar te lichten. Op deze manier hoopt de Engelse tweedeklasser nog geld te verdienen aan de voormalig FC Twente-aanvaller.

Terugkeer Bryan Ruíz naar PSV van de baan

Enkele weken terug kwam een terugkeer bij PSV ook ter sprake, echter schrok de Eindhovense club van de contractverlenging van Bryan Ruíz bij Fulham.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties