Nieuws

Transfernieuws Fer, Ruiz en Thesker

Transfernieuws Fer, Ruiz en Thesker

Twente: geld voor Fer op tafel

Leroy Fer rekent erop dat hij Feyenoord op zeer korte termijn alsnog gaat verlaten. FC Twente heeft een bod samengesteld dat bestaat uit een bedrag van enkele miljoenen ineens, opgevoerd met enkele bonussen, waarmee het in totaal op vijf miljoen euro komt. Dat moet in de buurt komen van het bedrag dat nodig is om de middenvelder van de Rotterdammers komende week weg te halen uit De Kuip.

De directie van Feyenoord kijkt op dit moment nog anders tegen het bod van Twente-voorzitter Joop Munsterman aan, omdat er op papier nog meer dan een miljoen te weinig op tafel ligt. Van Geel: ,,Wij hebben nooit een transfersom genoemd. Bovendien blijft de club op het standpunt staan dat het elftal van trainer Ronald Koeman Fer op dit moment niet kan missen.

Daarbij speelt mee dat Fer moeilijk kan worden vervangen, omdat Feyenoord van de KNVB zelfs bij een injectie van zes of zeven miljoen euro geen investering in een nieuwe speler mag doen. Het feit dat Feyenoord eerder met Lex Immers wilde praten over een tranfer naar Rotterdam was puur gebaseerd op een externe financiering door de vrienden van Feyenoord, die meenden dat zij 7,5 ton moesten ophoesten. Als Immers een fors bedrag moet kosten is het maar de vraag of de vrienden van Feyenoord daartoe bereid zijn.
bron:de telegraaf

FR1908Nieuws meldt op Twitter dat Leroy Fer persoonlijk al rond is met FC Twente en de kans groot is dat Fer Feyenoord nog deze week zal verlaten. Een ander bericht op Twitter zegt dat er woensdag weer overleg bij Feyenoord is over het bod dat FC Twente heeft gedaan.

Bryan Ruiz

Tottenham Hotspur-manager Harry Redknapp zit dinsdag op de tribune voor Bryan Ruiz als FC Twente het opneemt tegen Benfica.

Dat meldt Voetbal International. Redknapp wilde eigelijk zaterdagavond al in de Grolsch Veste plaatsnemen om Ruiz te bekijken tijdens het competitieduel tegen AZ. De aanvaller uit Costa Rica moest van trainer Co Adriaanse echter op de bank beginnen, waardoor Redknapp zijn bezoek uitstelde naar dinsdagavond.

Bij de trainer van Tottenham bestaat nog enige twijfel over Ruiz. Voetbaltechnisch is hij overtuigt van de kwaliteiten van de spits, maar Redknapp weet niet of de speler fysiek gezien wel opgewassen is tegen de Premier League. Ruiz scoorde tegen AZ als invaller op prachtige wijze. "Ik hoop dat ik met die goal de twijfels van Spurs en ook andere clubs heb weggenomen", zei hij na afloop.

"De aarzeling van clubs kan niet te maken hebben met mijn voetbaltechnische kwaliteiten. Ik heb de afgelopen seizoenen bij Twente wel laten zien wat ik kan. Over mijn fysieke gestel en blessures hoeft ook geen zorg te zijn. Ik ben fit."

Behalve Tottenham volgt ook Arsenal de ontwikkelingen rond Ruiz. De Costa Ricaan staat open voor een mooie transfer naar de Premier League en zet in op een grote club. Eerder wees hij een overstap naar middenmoter Fulham daarom af.

Ruiz is net begonnen aan zijn derde seizoen bij FC Twente. De club plukte hem in 2009 weg bij AA Gent.

Stefan Thesker

Energie Cottbus heeft zich bij FC Twente gemeld voor de Duitser Stefan Thesker. 2e Bundesligaclub wil verdediger van Beloftenteam kopen. Dit wordt gemeld door Peter Wekking van VI op twitter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties