Nieuws

'Transfervrije Bajrami gevleid door interesse Panathinaikos'

'Transfervrije Bajrami gevleid door interesse Panathinaikos'

Emir Bajrami staat op het punt een 3-jarig contract te tekenen bij de Griekse grootmacht Panathinaikos. Morgen verloopt zijn verhuurperiode bij AS Monaco en kan hij de volgende stap in zijn carrière gaan zetten. Bajrami zelf houdt zich nog een beetje op de vlakte maar alles wijst erop dat hij naar Athene verkast. Volgens de Zweedse media zal hij transfervrij vertrekken uit Enschede.


Bajrami: "Ik ben gevleid door de interesse van Panathinaikos. Het is een zeer grote club met een mooie geschiedenis. Het is voor elke speler een uitdaging om uit te mogen komen voor zo'n club. Maar momenteel sta ik nog steeds op huurbasis onder contract bij AS Monaco dus voel me nog niet helemaal comfortabel om over een eventuele transfer te praten."

"Ik weet veel over Panathinaikos. Het is een prestigieuze club maar momenteel sta ik nog altijd onder contract bij FC Twente en weet nog niet wat er gaat gebeuren. Misschien over een week of misschien wel een maand. Het is nu even afwachten."

Volgens de Zweedse media mag Bajrami transfervrij vertrekken uit Enschede. Een financiële aderlating voor FC Twente dat Bajrami destijds binnenhengelde voor een bedrag van rond de 2,5 miljoen Euro.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties