Nieuws

'Tukkers bieden linksbuiten contract aan'

'Tukkers bieden linksbuiten contract aan'

FC Twente heeft alweer een contract klaarliggen voor de volgende versterking. Het gaat om Razak Iddrisu, een negentienjarige voetballer uit Ghana. De spits is al enige tijd op proef bij FC Twente, en heeft met zijn prestaties genoeg vertrouwen verzameld voor een contract bij de Tukkers. Een maand geleden liet hij in gesprek met Twente Insite al weten dat hij in aanmerking komt voor een contract, de TC Tubantia maakte vanochtend officieel melding van het aantrekken van de linksbuiten .

[google] Razak Iddrisu is een geboren Ghanees, maar heeft een Duits paspoort. Hij speelde eerder al voor VfL Wolfsburg en Bayer Leverkussen. De linksbuiten kan lichamelijk veel hebben, en beschikt over een uiterst goede conditie. De voorgaande weken stond de Ghanees al bij meerdere oefenwedstrijden van de beloften op het veld.

Vanwege zijn Duitse nationaliteit zal het niet moeilijk zijn om een werkvergunning voor de spits te bemachtigen, wat bij een doorsnee Ghanees wel het geval is.

banner-tukker-life-floor

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties