Nieuws

'Tukkers' moet aanval afweren bij Willem II

'Tukkers' moet aanval afweren bij Willem II

Na het afgelopen seizoen verliep het contract van Dico Koppers bij FC Twente. Door de financiële malaise werd hij één van de slachtoffers en zag zijn contract niet worden verlengd. Uiteindelijk tekende hij een contract bij Willem II waar hij nu eindelijk de speeltijd krijgt waarop hij twee jaar hoopte de Tukkers. Koppers tekende een tweejarig contract bij de Tilburgers.

[google]Naast Dico Koppers werd gisteren bekend dat er ook een tweede voormalig Tukker zich aan gaat sluiten bij de selectie van Jurgen Streppel. Nicky Kuiper heeft de gehele voorbereiding meegetraind bij Willem II en tekende een contract voor één seizoen.

Het contract van Kuiper verliep medio 2014 bij FC Twente. Op dat moment was hij wederom aan het revalideren van een zware blessure. Om weer fit te worden sloot hij na de winterstop van het seizoen 2014-2015 aan bij de beloften van Vitesse om weer fit te geraken. Nu is hij samen met Dico Koppers verantwoordelijk op de aanvallen vanaf de rechterflank van de tegenstanders af te weren.

banner-tukker-life-floor
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties