Nieuws

Twente "blijft zitten" met Bajrami en Buysse

Twente "blijft zitten" met Bajrami en Buysse

Ondanks dat FC Twente naar eigen zeggen goede zaken heeft gedaan door rechtsbuiten Wesley Verhoek en spits Glynor Plet aan te trekken heeft de club nu twee spelers 'over' die voor veel Euro's naar alle waarschijnlijkheid de tribunes van de Groslch Veste warm gaan houden. Bart Buysse en Emir Bajrami.

Bart Buysse

In tegenstelling tot Bajrami, waar geen enkele club concreet voor werd, kon Bart Buysse terugkeren bij zijn oude club Zulte Waregem waar, na de verkoop van de huidige linksback, een plaatsje vrij was gekomen.

Het bestuur was dan ook verrast dat Buysse vanavond aangaf niet in te gaan op het aanbod van Zulte omdat hij naar eigen zeggen niet 'halsoverkop' wilde vertrekken. Vreemd aangezien de club hem al een ruime tijd gelden aan heeft gegeven dat er voor hem geen plek meer is en de interesse van Zulte Waregem ook niet zomaar om de hoek kwam zetten.

Wellicht ziet hij de blessure van Tiendalli als laatste kans zich te bewijzen t.o.v. FC Twente? We zullen het waarschijnlijk binnenkort weten.

Emir Bajrami

Bajrami leek zich, ondanks het aantrekken van Verhoek, niet druk te maken over een eventueel vertrek. na de middagtraining gaf hij de aanwezige pers aan morgen gewoon weer op de training aanwezig te zijn. Financieel een domper voor FC Twente aangezien hij één van de grootverdieners is bij de club.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties