Nieuws

Boek FC Twente in Europa 2010-2011

Boek FC Twente in Europa 2010-2011

Europees voetbal, een bijna magisch woord. Voor veel clubs de graadmeter voor een geslaagd seizoen voor fans en spelers vaak de krenten in de pap in je voetballeven. Bekijk nog eens de beelden uit het Europees seizoen 2010-2011 onderop deze pagina.

FC Twente heeft al een lange historie in Europa die in 1969 begon met de wedstrijd om de Jaarbeursstedenbeker tegen het Franse FC Rouen, en vele jaren later weer aan een de vooravond staat van een Europees Avontuur tegen Odense BK uit Denemarken, Wisla Krakow uit Polen en Fulham FC uit Engeland.

Voor het zover is, willen we aan de hand van een video van FC Twente TV nog een keer terugkijken op een bijzonder Europees jaar 2010 / 2011 waarin het boek FC Twente in Europa 2010/2011 wordt voorgesteld.

Boek FC Twente in Europa 2010-2011

De avonturen van de club en haar volgers zijn verzameld in een bijzonder naslagwerk van ruim honderd pagina’s over het afgelopen Europees jaar. Het boek ‘FC Twente in Europa’ is voor € 9,95 verkrijgbaar in de Fanshop.
[youtube]uzEGze2c4Rk[/youtube]

FC Twente TV sprak met enkele FC Twente-watchers die aan het boek hebben meegewerkt. Kijk hieronder voor een samenvatting van de gespeelde wedstrijden en de mooie en minder mooie momenten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties