Nieuws

Twente snapt liegende Strootman niet

Twente snapt liegende Strootman niet

Uit de drie door FC Twente ingediende verklaringen, die in handen zijn van Voetbal International, blijkt dat de concurrent van PSV niet van plan is geweest om Kevin Strootman aan het kruis te nagelen. In Enschede is er dan ook met verbazing gereageerd op de uitspraken van Strootman.

De international verklaarde donderdagavond na het hoger beroep tegen zijn schorsing van twee duels dat er een voor hem nadelige verklaring is opgesteld door de teammanager van FC Twente. Toon Renes, de teammanager, zou verantwoordelijk zijn voor het statement van De Jong, aldus Strootman. 'Dat heeft Luuk mij verteld', sprak Strootman in Zeist.

Dat bewuste statement, zie onderaan dit bericht, bevat de bevestiging van het feit dat Strootman De Jong raakte, maar tevens een ontlastende toevoeging. 'Naar mijn mening had de speler Strootman de intentie om de bal te spelen, en kwam ongelukkig met zijn voet tegen mijn enkel', is de verklaring van De Jong.

Zowel aanvoerder Wout Brama als teammanager Toon Renes, hier afgedrukt, zelf hebben in hun officiële verklaring aangegeven dat ze het voorval niet hebben gezien.

Bron: VI.nl

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties