Nieuws

Twente is Tadic niet vergeten

Twente is Tadic niet vergeten

Dusan Tadic staat nog altijd in de belangstelling van FC Twente. Trainer Co Adriaanse is bijzonder gecharmeerd van de creatieve aanvaller van FC Groningen, die de late opvolger van Bryan Ruiz moet worden.

"Als wij echt de mogelijkheid krijgen om posities te versterken, dan zal dat rechts en links voorin zijn", zegt Adriaanse in De Telegraaf. "Met Ola John hebben we op links een goede speler, maar hij is nog maar negentien jaar oud en de kans is aanwezig dat hij een terugslag krijgt."

De 23-jarige Tadic is de ideale kandidaat. De Serviër stond afgelopen zomer ook al in de belangstelling van FC Twente, maar FC Groningen weigerde destijds mee te werken. Mogelijk wagen de Tukkers komende winter al een nieuwe poging voor Tadic, wiens contract in 2013 afloopt.

"Tadic is een heel creatieve speler", aldus Adriaanse. "Hij legt het balletje perfect klaar. Voor Marc Janko is zo'n type speler ideaal. Tadic lijkt niet zo snel, maar hij heeft het bijzondere vermogen de vrijstaande man te vinden."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties