Nieuws

Twente-target Ofosu-Ayeh laat zich door niemand onder druk zetten

Twente-target Ofosu-Ayeh laat zich door niemand onder druk zetten

Roberto Rosales vertrekt naar alle waarschijnlijkheid aan het eind van het seizoen bij FC Twente. Het contract van de Venezolaan loopt af en hij lijkt niet van plan te gaan verlengen. FC Twente kijkt al rond voor een vervanger. Phil Ofosu-Ayeh, die onder contract staat bij MSV Duisburg, is één van de namen die circuleert. Die Duitse Ghanees is één van de lichtpuntjes bij de ploeg uit de Derde Bundesliga.

De vleugelverdediger is door zijn speelstijl geliefd onder zijn eigen supporters. Hij is snel, vecht, zwoegt en heeft de onvoorwaardelijke wil om te winnen. "Ik ben blij dat ik hier geliefd ben", zegt Ofosu-Ayeh tegen Der Westen. "Ik doe altijd mijn best voor MSV en voel me echt op mijn gemak in Duisburg. Ik ben blij hier."

[google]Het contract van de rechtsback loopt komende zomer af. Naast FC Twente hebben ook enkele Duitse clubs hun interesse kenbaar gemaakt. Toch is hij nog niet echt bezig met zijn toekomst. "Ik heb geen jaarplan opgesteld,dat aangeeft wanneer ik in welke competitie zou moeten spelen. Ik denk gewoon van dag tot dag en ik voel weinig behoefte om dat te gaan veranderen."

"Bij MSV is geen druk", vervolgt Ofosu-Ayeh. "En door andere clubs laat ik me ook niet onder druk zetten. Er komt een moment dat ik een knoop moet doorhakken. Maar op dit moment concentreer ik me alleen op de komende wedstrijden met Duisburg."

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties