Nieuws

Twente wil oefenduels verplaatsen

Twente wil oefenduels verplaatsen

De oefenduels tegen Vfl Bochum en SV Meppen die uit angst voor rellen niet op Duits grondgebied plaats mogen vinden worden mogelijk toch nog op een andere locatie gespeeld.

In navolg tot de Duitse autoriteiten gaf de gemeente Twenterand ook geen toestemming om het oefenduel tegen Vfl Bochum in Vriezenveen te spelen. Over de reden hiervoor wil de gemeente geen uitspraken doen. [google]

Toch is er nog een mogelijkheid dat deze wedstrijden alsnog doorgaan, al dan niet tegen andere tegenstanders. "In overleg met de technische staf zijn er niet voor niets zeven oefenduels gepland, ze komen er alle zeven," aldus Richard Peters, woordvoerder van FC Twente, in gesprek met TC Tubantia.

Inventief en creatief

Mogelijk worden de duels verplaatst naar een andere locatie. "We zijn daar inventief en creatief in," aldus Peters. Spelen in de Grolsch Veste is geen optie. "We willen juist met FC Twente de regio in. Daarnaast heeft de grasmat tijd nodig om te herstellen van Tuckerville."
[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties