Nieuws

Uit den "ouden" doosch: Speech Munsterman

Uit den "ouden" doosch: Speech Munsterman

"Met de huidige begroting moge duidelijk zijn dat we volgend jaar binnen
de eerste zes willen eindigen, waarbij we hopelijk de play-offs voor deelname aan Europees voetbal
vermijden."

Dit was één van de uitspraken die voorzitter Joop Munsterman deed tijdens de persdag voorafgaand aan het seizoen 2009-2010 waarin FC Twente uiteindelijk onverwacht kampioen zou worden. Dat het kampioenschap absoluut niet aan de orde was geven de volgende uitspraken wel aan.

"Wij moeten namelijk niet vergeten dat in de komende competitie grote coaches zijn teruggekeerd in de Nederlandse competitie: Fred Rutten bij PSV, Martin Jol bij Ajax, Ronald Koeman bij AZ, dat het duo Been/Beenhakker bij Feyenoord nu de scepter zwaait en dat bij Heerenveen in alle rust verder gebouwd wordt
aan het succes. Het is dus zeer verstandig om met beide benen op de grond te blijven staan. Uiteraard zonder onze ambities te vergeten. Maar organische groei en financiële stabiliteit blijft ons credo. Liever een jaar sportief mindere prestaties dan de club voor onverantwoorde financiële risico’s plaatsen."

Deze uitspraken zijn afkomstig van de officiële persspeech van Joop Munsterman dat we gevonden hebben via de PDF zoekmachine, een site als Google die alleen PDF bestanden als zoekresultaten toon.

Klik hier om de volledige speech te tonen.

Tag: Speech Munsterman

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties