Nieuws

Uitverkoop Fanshop groot succes

Uitverkoop Fanshop groot succes

Zaterdag 26 februari 2011, was er een grote markt voor de ingang van de Fanshop bij De Grolsch Veste. Tussen 11.00 uur tot 17.00 uur kwamen er honderden mensen op af om onder meer kleding, shirts en andere fanartikelen te kopen. Kortingen liepen op tot wel 75%. Een van de redenen voor de uitverkoop was das FC Twente in Burrda een nieuwe kledingsponsor gevonden heeft. Het Saudi-Arabische Burrda zal vanaf het seizoen 2011-2012 Diadora vervangen. Diadora, dat sinds 2008 de tenues van FC Twente leverde, heeft in september 2009 haar failissement aangevraagd. Win een Nkufo Shawl en kijk onder het kopje "Fotos uitverkoop Fanshop" hoe je hieraan mee kunt doen.

Fotos uitverkoop Fanshop

Stuur een E-Mail naar FC Twente.NU, en de inzendingen 1,3,5 en 10 krijgen een Nkufo Shawl thuisgestuurd (Zie Foto), vergeet dus niet je adres te vermelden.
[nggallery id=163]

Nieuwe kledingsponsor FC Twente

FC Twente wil door betere contracten met sponsors af te sluiten onder meer de begroting binnen afzienbare tijd te laten stijgen van 36 naar 45 miljoen euro. Met kledingsponsor Burrda heeft FC Twente in december 2010 al een opvolger gevonden voor Diadora. Burrda is een ambitieus en internationaal opererend bedrijf dat volgens Twente-voorzitter Joop Munsterman 'een zeer lucratieve overeenkomst' met FC Twente is aangegaan. De firma levert dus met ingang van het seizoen 2011-2012 de wedstrijd- en trainingskleding aan de Enschedese club. Het bedrijf wil binnen tien jaar uitgroeien tot een wereldspeler op het gebied van sportkleding en daarmee een serieuze concurrent voor Adidas en Nike zijn.

Burrda sloot eerder al contracten met de Engelse clubs Wolverhampton Wanderers, Watford, Leicester City en de nationale voetbalbonden van België, Egypte en Qatar. Het bedrijf heeft zijn basis in Zwitserland en Qatar.

FC Twente Fanshop en Fanpoints

Op dit moment worden er bij ruim 20 winkels, voornamelijk in de regio Twente, diverse FC Twente artikelen verkocht. Deze winkels worden tegenwoordig aangeduid als FC Twente Fanpoints en zijn duidelijk te herkennen aan het bord aan de gevel. De FC Twente Fanpoints verkopen FC Twente-artikelen naast hun eigen producten en hebben een selecter assortiment dan de Fanshop in De Grolsch Veste en de Fanshop Hengelo. (Bron: FCTwente.nl)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties