Nieuws

Update: FC Twente ontkent de geruchten

Update: FC Twente ontkent de geruchten

Gisteren werd al bekend gemaakt dat voormalig FC Twente doelman Nicolai Mihaylov open lijkt te staan voor de terugkeer naar de club in Enschede. De keeper is op dit moment clubloos en klaar voor een nieuwe uitdaging. Vandaag werd bekend gemaakt dat FC Twente de Bulgaar heeft benaderd voor een contract tot het einde van het seizoen.

“Ik wil niet haasten met de keuze”, vertelt Mihaylov aan het Bulgaarse Sportal. “Want na het vertrek bij FC Twente heb ik twee transfers gemaakt en gingen de dingen niet zoals ik wilde. Ik wil graag weer spelen en ben zeer gemotiveerd. Ik hoop snel duidelijkheid te hebben over mijn toekomst.” [google]

Mihaylov sprak met de clubleiding van FC Twente over de eventuele overstap. De club hoopt de doelman te kunnen tekenen, omdat hij op dit moment geen club heeft. Maar er zijn meerdere clubs geïnteresseerd in de keeper.

“Ik praat met een paar clubs in dit stadium. Ik sta altijd open voor een terugkeer naar FC Twente. Dat is de club waar ik de beste jaren in mijn carrière heb gehad en het voelt als een tweede thuis voor mij”, aldus de keeper.

UPDATE: FC Twente ontkent in gesprek te zijn met doelman Nicolai Mihaylov. Dit laat de club weten in gesprek met Leon ten Voorde van de Tubantia. De geruchten zouden "grote onzin" zijn, aangezien de prioriteiten op dit moment ergens anders liggen.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties