Nieuws

UPDATE: Guidetti op huurbasis naar Celtic

UPDATE: Guidetti op huurbasis naar Celtic

John Guidetti liep twee jaar terug een voedselvergiftiging op en is sindsdien nooit meer op niveau gekomen. Daardoor speelde de 22-jarige spits de afgelopen twee seizoenen slechts zes competitiewedstrijden speelde, maar ondanks de geringe speeltijd van de Zweedse spits is de interesse voor de eenmalig Zweeds international groot.

John Guidetti kan volgens de BBC rekenen op interesse van Fiorentina, Palermo en Olympiakos. Maar daar blijft het niet bij, ook de Schotse topclub Celtic en huidig kampioen van de Eredivisie Ajax schijnen interesse te hebben in de eenmalig international van Zweden.

De Zweedse spits die in het seizoen 2011/2012 zijn handtekening onder een conceptcontract van FC Twente zette, maar uiteindelijk besloot uiteindelijk om dat contract te laten ontbinden omdat hij kon verlengen bij Manchester City.

[google]Doordat FC Twente en Guidetti in principe een rechtsgeldig contract hadden, moest de Engelse club het contract van de Zweedse spits afkopen. Daarbij wist FC Twente ook een doorverkoop clausule te bedingen. Dus de Enschedese club spint haar garen bij een transfer van de 22-jarige spits.

UPDATE: Guidetti op huurbasis naar Celtic

John Guidetti zal niet terugkeren naar de Eredivisie, volgens het Zweedse fotbollskanalen.se vertrekt de 21-jarige spits op huurbasis naar Celtic. Hierdoor zal FC Twente geen geld ontvangen van Manchester City. Ondertussen is de Zweedse spits al gearriveerd in Glasgow voor de afhandeling van de transfer.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2014-2015

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 57 miljoen een elftal samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties