Nieuws

UPDATE: Vanmiddag toelichting over afwezigheid Castaignos

UPDATE: Vanmiddag toelichting over afwezigheid Castaignos

[google]Vanochtend maakten wij al melding van de afwezigheid van FC Twente-spits Luc Castaignos op de eerste training in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Leon ten Voorde, FC Twente-watcher van De Twentsche Courant Tubantia, wist zojuist via Twitter te melden dat de 22-jarige spits afwezig was in verband met een mogelijke transfer.

FC Twente wil nog niets loslaten over de mogelijke bestemming van Castaignos, die naar verluidt inmiddels voor 1,2 miljoen euro op de loonlijst staat. Afgelopen weekend ketste een transfer van Castaignos naar Swansea City af, omdat de Premier League-club volgens BBC Sport een akkoord bereikte met Sporting Braga over Éder.

UPDATE: Trainer Alfred Schreuder wou na afloop van de training niet aangeven waarom Castaignos op de training van FC Twente ontbrak, aldus RTV Oost. Volgens de trainer geeft technisch manager Ted van Leeuwen vanmiddag toelichting over de afwezigheid van Luc Castaignos. Mogelijk wijst dit er op dat er inderdaad sprake is van een transfer van de 22-jarige spits.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties