Nieuws

Vak P organiseert dinsdag speciale Homeless party. Opbrengst naar FC Twente

Vak P organiseert dinsdag speciale Homeless party. Opbrengst naar FC Twente

Aanstaande dinsdag staat de oefenwedstrijd tegen het bevriende Schalke '04 op het programma. Het is de op één na laatste test voor de ploeg van Garcia Garcia alvorens de competitie weer van start gaat. Vak P maakt van de gelegenheid gebruik om direct de eerste Homeless party van het seizoen 2019-2020 te organiseren.

Het feestje zal worden gehouden voor het nog altijd gesloten supportershome van Vak P. Er zit echter een speciaal tintje aan het feestje. "De opbrengsten zijn voor FC Twente om de absurde boete van 7.500 euro voor het betreden van het speelveld na afloop van de kampioenswedstrijd te betalen! KNVB MAFFIA", zo schrijft Vak P op haar Facebook pagina.

[google]

De weersvooruitzichten zijn goed want zover het er nu naar uitziet wordt het dinsdag zo'n 32 graden in Enschede. "Onze Duitse vrienden komen ook massaal, dus de juiste omstandigheden voor een mooi feestje! ?"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties