Nieuws

Van de Looi blikt vooruit op treffen met FC Twente

Van de Looi blikt vooruit op treffen met FC Twente

Zaterdag neemt FC Twente het in de eigen Grolsch Veste op tegen FC Groningen. FC Twente zit met vier winstpartijen op rij in een goede flow en gaat de wedstrijd met veel vertrouwen tegemoet. FC Groningen verloor de afgelopen twee wedstrijden en hoopt op herstel. FC Groningen trainer Van de Looi geeft aan klaar te zijn voor de strijd met de Tukkers.

“Het is duidelijk dat AZ over de hele wedstrijd de bovenliggende partij was, maar dat betekent nog niet automatisch dat we kansloos zijn voor één of drie punten. Het hebben het tegen AZ bij fases heel aardig gedaan. Maar we gaven de goal echt te gemakkelijk weg. Daarmee zijn we aan de slag gegaan en we zijn er klaar voor. We hebben niet extreem veel aandacht aan spelhervattingen besteed. De afspraken zijn helder. Iedereen heeft zijn verantwoordelijkheid dat zijn man niet mag scoren. Iedereen moet het besef hebben hoe belangrijk zo’n moment is. Daarbij moeten we corners iets minder makkelijk weggeven."[google]

Van der Looi heeft zijn ploeg met name gewezen op het gevaar van het middenveld en de aanval bij FC Twente. "Bij Twente lopen voorin en op het middenvelder vooral spelers met veel kwaliteiten. We hebben morgenavond om half zeven aan de aftrap zelf elf spelers nodig die honderd procent fit en er helemaal klaar voor zijn. We houden in dat opzicht ook goed in de gaten hoe iedereen morgen (zaterdag - red.) op de club arriveert", besluit de coach op de clubwebsite van de Groningers.

Foto: FC Groningen
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties