Nieuws

Van der Laan stellig: "Technische staf blijft aan"

Van der Laan stellig: "Technische staf blijft aan"

Ondanks de brief die de Vriendenkring naar FC Twente stuurde dat ze het zat zijn, blijft de technische staf aan. Volgens voorzitter Aldo van der Laan is de club momenteel gebaat bij rust. Daarnaast is hij niet blij met de timing van de supporters om de aandacht in de media op te zoeken, zoals hij dat noemt.

"De club is gebaat bij rust. Ik vind het onverstandig dat ze op dit moment weer onrust zaaien in de media. We hadden al niet te klagen over de hoeveelheid aandacht dit seizoen', aldus Van der Laan tegenover Frank Hettinga van De Volkskrant

De eerstvolgende thuiswedstrijd van het seizoen, op 26 april tegen AZ, zullen de supporters hun onvrede uiten in het stadion d.m.v. spandoeken en spreekkoren. "We kunnen wel stoer kijken en doen alsof we het niet hebben gezien, maar dit heeft invloed op de hele club", zegt de huidige voorzitter.

[google]

Luc Castaignos

De journalist van De Volkskrant loopt ook Michel Jansen tegen het lijf als hij aanwezig is bij de training in Hengelo. Volgens de hoofdtrainer van afgelopen seizoen is de huidige situatie en de commotie die daarmee gepaard gaat van invloed op de spelers. "Door de financiële problemen heeft Luc al het hele seizoen het gevoel dat hij niet welkom is. Maar hij kan er ook niets aan doen dat hij zoveel geld heeft gekost."

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties