Nieuws

Van Geel is er klaar mee

Van Geel is er klaar mee

Van Geel: 'Als het niet kan, zeg ik: streep erdoor'

Leroy Fer hoopt te vertrekken naar FC Twente om Feyenoord zodoende nog geld op te leveren, maar volgens technisch directeur Martin van Geel gaat Fer ‘absoluut niet’ naar de bekerwinnaar van het afgelopen seizoen. De Tukkers boden tweeënhalf miljoen euro, maar Feyenoord wil het dubbele voor de Zoetermeerder.

“Ik heb contact gehad met Aldo van der Laan (commissaris FC Twente, red.)”, zegt Van Geel in Voetbal International. “Samen zijn we tot de conclusie gekomen dat dit het niet gaat worden, met respect voor elkaars argumenten. Zij kunnen niet, wij willen niet, of tenminste: dan moet er echt een substantieel bedrag tegenover staan. Nou, als het dan niet kan, zeg ik: streep erdoor.”

Rob Jansen, zaakwaarnemer van de 21-jarige middenvelder, spreekt tegen dat er al een ‘streep’ door de transfer is gezet. “Er is helemaal niks afgeketst, want er was nog geen deal. Maar als Feyenoord het standpunt huldigt dat Leroy niet naar FC Twente gaat, is dat voor hun rekening, want dat is zeker niet het standpunt van Leroy.” De enkelvoudig international zal een transfer echter niet via een arbitragezaak willen forceren. “Absoluut niet”, aldus Jansen. “Leroy gaat pas als beide clubs een akkoord hebben bereikt. En daarop hebben wij overigens nog steeds goede hoop.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties