Nieuws

Van Hanegem mistte het 'heilige moeten' bij FC Twente

Van Hanegem mistte het 'heilige moeten' bij FC Twente

In zijn wekelijkse column heeft Willem van Hanegem deze week aandacht voor de topper tussen Ajax en FC Twente. Door het verlies moet het raar lopen mocht Ajax niet voor de vierde keer op rij kampioen worden. Volgens de Rotterdammer terecht en gegund.

"Ik vond de voorstelling in de Arena niet hoogstaand. Ik gun Ajax de titel, ik zeg er dat altijd maar bij, en ik meen het ook oprecht. Ajax mag dan kampioen van de armoe genoemd worden, ze hebben het beter gedaan dan de rest en dus worden ze terecht kampioen."

[google]

Van Hanegem: "Dan ben je de sigaar

"Het is jammer dat Ajax niet wordt uitgedaagd", vervolgt Van Hanegem tegenover het AD. "Ze hoeven in Amsterdam niet tot het uiterste te gaan om de rest de baas te kunnen blijven. Heeft iemand gisteren het 'heilige moeten' ontdekt bij FC Twente? Ik niet. Ze geloofden niet serieus in hun kans. Nou, dan ben je de sigaar als je bij Ajax op visite bent."

Met nog vijf wedstrijden te gaan heeft Ajax een voorsprong van maar liefst acht punten op de nummer twee Feyenoord. Voor de achtervolgers wacht een spannende strijd om Europees voetbal en de tweede plek. Samen met FC Twente strijden PSV, Feyenoord en Vitesse om de drie plekken die direct recht geven op Europees voetbal.
[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties