Nieuws

Van Leeuwen verwijst geruchten naar 'rijk der fabelen'

Van Leeuwen verwijst geruchten naar 'rijk der fabelen'

De FC Twente-spelers Hakim Ziyech, Renato Tapia en Kamohelo Mokotjo worden de laatste tijd veelvuldig gelinkt aan een transfer naar het buitenland. Technisch directeur Ted van Leeuwen weet echter nog van niets.

enschede-053-tukker-life"Niemand heeft zich concreet gemeld", aldus Ted van Leeuwen tegen FOX Sports. "Niet voor Hakim en ook niet voor Mokotjo." Naar verluidt zou FC Nantes in de markt zijn voor de Zuid-Afrikaanse middenvelder, maar dat gerucht kan linea recta naar het rijk der fabelen worden verwezen, weet FOX Sports. Ook de technisch directeur van FC Twente is niet bekend met de Franse interesse.

"Nantes? Heeft mij nooit gebeld. Ik weet van niets. Wolfsburg? Afgelopen zomer waren zij geïnteresseerd in Hakim, maar daarna heb ik niets meer gehoord. Dat Ziyech op veel lijstjes staat, is duidelijk. Dat zien we ook aan de scouts die naar onze thuiswedstrijden komen kijken. Maar op welke plaats hij op zo'n lijst staat... Dat weten we niet."

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties