Nieuws

Vanmiddag Winterfair bij FC Twente

Vanmiddag Winterfair bij FC Twente

Vanmiddag tussen 14.00 uur en 19.00 uur vindt er in en rondom De Grolsch Veste een FC Twente Winterfair plaats. De toegang is gratis! De Winterfair vindt plaats op een overdekt deel naast de Fanshop, waar ook de spelersbus zal staan. Ook is er binnen in de Fanshop en in het stadion van alles te doen. De opbouw is volop bezig.

Spelers aanwezig en bekijk het stadion

Er zijn meerdere spelers van FC Twente verdeeld over de gehele dag aanwezig en er zijn diverse activiteiten voor jong en oud. Er wordt een speciaal supportersplein ingericht bij De Grolsch Veste met horeca en muziek en de kerstsfeer ontbreekt daar natuurlijk niet. Daarnaast is er een loterij en heeft de Fanshop diverse aanbiedingen die alleen tijdens deze Winterfair geldig zijn. Ook is het onder mogelijk om met de behaalde prijzen van FC Twente op de foto te gaan en kun je met een mini-stadiontour een deel van het stadion, waaronder de kleedkamers, zien. Voor de jongste fans zijn er bovendien enkele attracties aanwezig.

Dagaanbiedingen Fanshop

Tijdens de Winterfair heeft de Fanshop van 14.00 uur tot 19.00 uur diverse aanbiedingen.

Miniatuur van De Grolsch Veste van 69,95 voor 49,95
Grote klok van 29,95 voor 22,50
Sporttas van 24,95 voor 14,95
Parfum van 24,95 voor 12,50
Fleecedeken van 19,95 voor 12,50
Actie: cadeaubon € 20 bij nieuw wedstrijdshirt

Bij de FC Twente Fanshop geldt deze decembermaand een speciale actie. Bij aankoop van het thuis- of uitshirt van FC Twente ontvang je tot en met 31 december 2011 een cadeaubon t.w.v. € 20. De cadeaubon is alleen te gebruiken in de Fanshop in De Grolsch Veste t/m 31 december 2011. De shirts (junior- en seniormaten) zijn te koop bij de Fanshop in De Grolsch Veste. Vanaf vandaag zijn de juniormaten ook verkrijgbaar bij de Fanpoints en andere vestigingen van de Fanshop, de seniorenmaten zijn daar reeds verkrijgbaar. De maten S en M zijn momenteel uitverkocht.

Reeds gekochte shirts

Supporters die reeds een nieuw shirt hebben aangeschaft kunnen een cadeaubon t.w.v. € 20 afhalen. Dat is mogelijk tot en met de Winterfair op 7 december op vertoon van het gekochte shirt (deze moet dus worden meegenomen). Dit kan alleen bij de Fanshop in De Grolsch Veste. De cadeaubon die wordt uitgegeven is geldig in de Fanshop van De Grolsch Veste t/m 31 december 2011. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor contanten en kan niet gecombineerd worden met andere acties.

Actie!! Registreer je op FC Twente Forum en maak kans op 2 kaartjes voor de bekerwedstrijd FC Twente - PSV op 22 december a.s.

Klik hier om naar het discussieforum te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties