Nieuws

Vennegoor klaar voor rentree Eredivisie

Vennegoor klaar voor rentree Eredivisie

Jan Vennegoor of Hesselink kan zondag al zijn rentree in het shirt van PSV maken. De spits zit op de bank als Heracles Almelo op bezoek komt, weet het Eindhovens Dagblad. De aanvaller tekende afgelopen donderdag een contract bij de Eindhovense club.

"Ik wil van waarde zijn, binnen en buiten het veld", zegt Vennegoor tegen de krant. "PSV heeft een groep jonge talentvolle spelers, waar ik dingen aan kan meegeven. Natuurlijk denk ik ook aan mezelf, ik wil graag spelen. Ik kan het gras wel opvreten, zoveel zin heb ik erin."

PSV nam de transfervrije aanvaller donderdag onder contract, nadat hij al enige tijd meetrainde. Lange Jan is fit, zegt hij zelf. "Het zou prachtig zijn als ik zondag kan invallen, maar ik hoop dat dat wel bij een voorsprong is."

Vennegoor speelde jaren geleden ook al in Eindhoven. De bijna 33-jarige ex-international was PSV'er tussen 2001 en 2006, nadat hij overkwam van FC Twente. Zijn laatste avontuur bij Rapid Wien was niet zo succesvol. Ook speelde Vennegoor nog voor Celtic en Hull City.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties