Nieuws

"Verantwoordelijke supporters moeten niet zeuren"

"Verantwoordelijke supporters moeten niet zeuren"

Voor Vak-P hingen zaterdag twee spandoeken gericht aan de gemeente Enschede. Onderwerp was het feit dat de tegenstander Borussia Mönchengladbach van de gemeente geen supporters mee mocht nemen naar Enschede. Op de doeken stond geschreven; "Na de vuurwerkramp voor Enschede gecollecteerd, nu ongewenst en uit de stad geweerd" en "Gemeente Enschede, schaam je!" Volgens Jeroen Wotte, die oefenwedstrijden organiseert voor onder andere FC Twente, Ajax en Borussia Dortmund, een gevolg van de ongeregeldheden vorig jaar.

[google]"Goed span­doek, maar de ‘supporters’ die dit besluit veroorzaakt hebben moe­ten niet zeuren", aldus Wotte in gesprek met de Tubantia. "Rellen met Twente / Schalkefans bij MSV Duis­burg, rellen vorig jaar bij Preus­sen Münster zijn niet ‘bevorderlijk’ voor het organiseren van Duits-Nederlandse oefenduels. FC Twente heeft daardoor helaas een stempel in Duitsland gekregen. Wedstrijden achter gesloten deur en het verbieden van de wedstrijd in Duitsland zijn daar een rechtstreeks gevolg van, helaas..."

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2014-2015

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 57 miljoen een elftal samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties