Nieuws

'Verdediger kampioensteam naar FC Utrecht'

'Verdediger kampioensteam naar FC Utrecht'

Oud-FC Twente speler Ronnie Stam staat in de belangstelling van FC Utrecht. De club, die de nodige sportieve problemen kent, zou de verdediger naar verluidt graag willen komen ophalen bij Standard Luik. Ronnie Stam speelde twee seizoenen bij FC Twente, en werd met FC Twente kampioen in 2009/2010. Daarna vertrok hij voor 3.5 miljoen euro naar Wigan Athletic.

Momenteel komt Stam uit voor Standaard Luik, echter speelde hij dit seizoen nog maar één wedstrijd, waar hij het seizoen daarvoor nog 21 wedstrijden op zijn naam had staan. Een transfer zou daarom zeer welkom zijn bij de oud-verdediger van het Twentse kampioensteam die mag uitkijken naar een andere club, meldt Het Laatste Nieuws.

[google] Ronnie Stam gaat echter niet voor niets de deur uit, FC Utrecht zal met een goed aanbod voor de dag moeten komen. Het contract van de verdediger loopt namelijk nog één jaar door. Wel meldt de Belgische krant dat Standard Luik naar alle waarschijnlijkheid graag zou willen meewerken aan een transfer voor de 31-jarige Ronnie Stam.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties