Nieuws

Verdonk: "Na een moeilijke week van AZ winnen voelt heel lekker"

Verdonk: "Na een moeilijke week van AZ winnen voelt heel lekker"

FC Twente sloot een rumoerige week zaterdagavond af met een 2-0 zege op AZ. De bezoekers kwamen tot weinig kansen in Enschede en gingen zonder punten terug naar huis. Verdediger Calvin Verdonk is blij met de driepunter.

"Winnen van AZ na een moeilijke week voelt heel lekker", vertelt Verdonk tegenover FCTwenteTV. "Ik denk dat ze een heel goed team hebben, maar wij vandaag alles hebben gegeven en ze goed hebben vastgezet. Ze konden weinig doen."

"Ik denk dat we ze geen ruimte hebben gegeven", vervolgt de vleugelverdediger. "Ze hebben niet echt grote kansen gehad. Ik denk dat we ook goed achter hun verdediging speelden met Queensy, die heel snel is. En Noa en Haris natuurlijk, dat we dat goed bespeeld hebben."

[google]

De Grolsch Veste was opnieuw goed gevuld tegen AZ. "Iedereen was blij en we hebben nu een dagje vrij. Dat komt goed binnen", besluit Verdonk met een glimlach.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties