Nieuws

Vergadering over aankopen en verkopen

Vergadering over aankopen en verkopen

FC Twente zal vlak voor de winterstop een vergadering houden, waarin wordt bepaald of er spelers aangekocht dan wel verkocht worden.

Zoals bekend is Twente al een tijdje op zoek naar een creatieve rechtsbuiten en een linksback. Sinds Bryan Ruiz vertrokken is naar Fulham, hebben inmiddels acht verschillende spelers als rechtsbuiten gespeeld. Emir Bajrami speelde er nog het vaakst, maar niet altijd naar ieders tevredenheid.

Linksback Nicky Kuiper komt na de winterstop terug van een ernstige knieblessure. Het is nog afwachten op wat voor niveau hij weer kan aanhaken. Dwight Tiendalli voldoet dit seizoen niet op die positie en in Bart Buysse ziet Co Adriaanse het niet zitten. De Belg heeft inmiddels een transferverzoek ingediend en de verwachting is dat FC Twente wel zal meewerken bij een vertrek.

Ook Rasmus Bengtsson heeft aangegeven verhuurd te willen worden. Dat verzoek deed hij al eens in augustus, maar dat werd destijds afgewezen door Twente. Co Adriaanse: "Bengtsson heeft de kwaliteiten van een top Eredivisiespeler. Het is moeilijk zo'n speler op de bank te houden."

Actie!! Registreer je op FC Twente Forum en maak kans op 2 kaartjes voor de bekerwedstrijd FC Twente - PSV op 22 december a.s.

Klik hier om naar het discussieforum te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties