Nieuws

Na Verhoek en Landzaat ook Tiendalli niet naar naar Boekarest

Na Verhoek en Landzaat ook Tiendalli niet naar naar Boekarest

FC Twente speelt donderdag in de Europa League tegen Steaua Boekarest zonder Dwight Tiendalli en Wesley Verhoek. Beiden zijn niet fit genoeg om woensdag naar Roemenië te reizen.

Denny Landzaat, al wat langer geblesseerd, is eveneens afwezig. Coach Steve McClaren neemt 19 voetballers mee voor het eerste duel met Steaua.

Wout Brama en Emir Bajrami zijn wel weer van de partij. Ook deze twee waren de laatste dagen niet geheel klachtenvrij. Opvallend is dat ook tweede doelman Sander Boschker, die sinds de winterstop geblesseerd aan de kant stond, weer tot de selectie behoort. Met verder eerste man Nikolai Michailov en Nick Marsman heeft McClaren drie keepers in zijn groep.

Steaua is de enige Roemeense club die nog actief is op Europees niveau. In 2009 speelde FC Twente ook al twee keer tegen de club, voormalig winnaar van de Europa Cup I. Die duels eindigden in een gelijkspel.

Vanavond is er de gebruikelijke persconferentie met Trainer/Coach Steve McClaren.

Selectie FC Twente: Mihaylov, Boschker, Marsman, Cornelisse, Douglas, Buysse, Wisgerhof, Röseler, Leugers Bengtsson, Brama, Fer, De Jong, Janssen, Rosales, John, Chadli, Plet, Bajrami.

De wedstrijd in Boekarest begint om 21.05 uur . Tevens is de wedstrijd te beluisteren op FC Twente Radio.

(Bron: De Volkskrant)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties