Nieuws

Verhoek wellicht toch ernstiger geblesseerd

Verhoek wellicht toch ernstiger geblesseerd

FC Twente zal Wesley Verhoek nog enkele weken moeten missen. Gevreesd wordt dat de rechtsbuiten waarschijnlijk toch schade aan zijn enkelbanden heeft opgelopen.

Deze constatering is een tegenvaller voor zowel Verhoek als FC Twente. De aanvaller raakte geblesseerd in zijn laatste wedstrijd voor ADO Den Haag tegen NEC in Nijmegen. Dat duel vond plaats op 29 januari, twee dagen voor het verstrijken van de transfertermijn.

De aard van de blessure was dan ook van doorslaggevend belang bij de transfer van Wesley Verhoek naar FC Twente. Omdat de blessure niet als ernstig werd beoordeeld, besloot FC Twente de transfer door te zetten.

Er werd door de medische staf van FC Twente aanvankelijk vanuit gegaan dat Verhoek slechts twee weken aan de kant zou zitten. Een nieuwe MRI-scan maakte begin deze week echter duidelijk dat de medische staf een verkeerde diagnose heeft gesteld. Wesley Verhoek zal nog enige tijd moeten revalideren.

Denny Landzaat is een andere speler die nog steeds een individueel programma volgt in Enschede, de middenvelder kampt met een kuitblessure. Dwight Tiendalli en Nicky Kuiper zijn op de weg terug. Beide spelers kregen afgelopen maandag al speelminuten in het tweede elftal.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties