Nieuws

Verrassende basisspeler tegen Sivasspor, Uvini weer niet bij de selectie

Verrassende basisspeler tegen Sivasspor, Uvini weer niet bij de selectie

FC Twente oefent vanavond tegen het Turkse Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld op het terrein van DOS '37 in Vriezenveen. Inmiddels is de wedstrijd van start gegaan en staan er ongeveer 1500 toeschouwers langs de lijn. Binnen de lijnen heeft Alfred Schreuder vandaag een verrassing ingezet. Buitenspeler Jerson Cabral mag laten zien wat hij in huis heeft.

Het is opmerkelijk te noemen dat juist Cabral mag starten in de basiself. Ondanks dat hij deze week weer aan mocht sluiten bij het eerste elftal komt hij niet meer voor in de plannen van Schreuder. Gisteren was er dan ook geen plek voor hem op de elftalfoto tijdens de persdag. Mogelijk zijn er scouts aanwezig van geïnteresseerde clubs en telt het clubbelang nu even boven dat van de trainer. [google]

Verder zit Uvini voor de derde wedstrijd op rij niet bij de selectie. Zijn plek wordt vandaag ingevuld door Peet Bijen. Links centraal in de verdediging staat de linkspoot Katsikas.

Opstelling FC Twente:
Marsman, Ter Avest, Katsikas, Bijen, Schilder, Mokotjo, Van der Heyden, Ziyech, Cabral, Eghan, Hölscher

Wissels:
Drommel, Mokhtar, Ebecilio, Andersen, Oosterwijk, Bleker, Ntuli en Da Cruz
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties